Af Tina B. Kristensen, formand for Veteran Oasen 10. december 2015.

I det nordjyske sker der ting og sager på veteranområdet.

Her har en gruppe fra fire forskellige organisationer sat sig sammen for at diskutere mulighederne for samarbejde. De fire organisationer er KFUM Soldaterhjem Hvorup, Veteranhjem Aalborg, De Blå Baretter Limfjorden og Veteran Oasen.

Det nye samarbejde har indtil videre ført til, at der nu oprettes et fælles projekt, som kaldes Veterancafé Nord. Caféaftnerne afholdes på skift primært tre steder nemlig på KFUM Soldaterhjem Hvorup, Veteranhjem Aalborg og i Veteran Oasens lokaler hos LOF Nord på Godthåbsgades Skole i Nørresundby. Derudover kan enkeltstående arrangementer afholdes i De Blå Baretters lokale på Aalborg Kaserner.

Caféaftnerne afholdes i første omgang i en forsøgsperiode en gang om måneden, og den første aften afholdes på KFUM hjemmet d. 21. januar kl. 17 – 20. Arrangementerne er åbne for alle slags veteraner med pårørende. Soldater, politi, læger, sygeplejersker, nødhjælpschauffører m.fl., som måtte have været udsendt til konfliktområder.

Følg med på Facebookgruppen ”Veterancafé Nord” hvor de kommende arrangementer slås op.

Udover samarbejdet om caféen, arbejdes der også på at afholde en sommerlejr for veteraner og deres familie i det nordjyske i juli 2016.

”Vores formål er, at hjælpe og støtte så mange veteraner som muligt. Herudover tror vi på, at det nye samarbejde giver en større og bredere berøringsflade”

0 kommentarer

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Previous reading
Veterancafé Knivholt
Next reading
Indsamling