For at du kan registrere dig som bruger på veteranoasen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

• URL på website
• Adresse
• Postnr. og by
• Tlf. nr.
• E-mailadresse til fakturering
• Kontaktpersons navn
• Kontaktpersons e-mailadresse
• Kontaktpersons tlf. nr. (direkte eller mobil)

Vi foretager registreringen af disse oplysninger med det formål at kunne levere den valgte ydelse/adgang til sider. Oplysningerne registreres hos veteranoasen.dk og opbevares i maximum 5 år med det formål at skabe en sagshistorik for pågældende website.

Når der indsamles oplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Formanden samt bestyrelsesmedlemmer hos veteranoasenhar adgang til de oplysninger, der registreres. Den dataansvarlige på veteranoasen.dk er formand Henrik Fenneberg.
Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger ukrypteret. Oplysninger afgivet til veteranoasen sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen følsomme personoplysninger. Vi videregiver navnet på kontaktperson samt by til Google Analytics.

Når du opretter en konto, registrerer vi din e-mailadresse. E-mailadressen videregives ikke til andre, med mindre du har givet samtykke hertil.

Som registreret hos veteranoasen har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du jf. persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til veteranoasen via info@veteranoasen.dk.

Webstatistik

Vi anvender webstatistik til at registrere antal besøg på vores website, hvor de besøgende kommer fra, og hvilke sider de ser på veteranoasen.dk. Denne statistik anvender vi til at forbedre brugeroplevelsen på veteranoasen.dk, og målrette indholdet i forhold til de besøgende på siden.

Du kan læse om vores Cookie politik her: Cookies på veteranoasen.dk